Kaspers Motoren - joey

Schade? Verzekeren? Ook Bij Kaspers Motoren gewoon je vraag stellen. Tip: Doe de verzekeringscheck bij Combi Motors. 

Grote schades

Kaspers Motoren heeft veel ervaring in het schadeherstel van motoren en Japanse quads. Zeker bij grote schades kunnen wij als professionele schadehersteller uw motor zoveel mogelijk in oude staat terugbrengen. Samen met u doen we een zoektocht naar onderdelen, verzorgen het spuitwerk en bouwen de motor weer helemaal op. Bij schades staan wij in contact met uw verzekeraar, de schadeexpert en natuurlijk met u als klant. Heeft u een schademotor, laat uw motor dan direct door het bergingsbedrijf naar Kaspers Motoren brengen. Wij gaan zorgen voor een schaderapport. Zet ons 06-nummer in uw telefoon.

 

Kleine schades

Hierbij gaat het niet alleen om schades die worden aangemeld via de verzekering, maar ook kleinere schades aan motoren en quads. Kleine schade aan bijvoorbeeld lak, frame en bewegende onderdelen kunnen door Kaspers Motoren vaak genoeg op een goedkope en effectieve  manier worden hesteld. Heb je een kleine schade aan je motor? Rij dan even langs, dan zullen wij je DIRECT van informatie voorzien over kosten en werkwijze. 

Customizen

Heb je altijd al je droommotor willen hebben? En heb je een budget en een idee? Van oktober t/m februari bouwen wij motoren voor klanten. In de zomermaanden gaat dat ons niet lukken, gezien de drukte. Maar in de zomermaanden kun je wel al bij ons terecht om onder het genot van een bakje koffie je droommotor te bespreken. Heb je al alle onderdelen en wil je ons de motor in elkaar laten zetten? Ook geen probleem!  Heb je een budget en wil je ons ook de onderdelen laten leveren? Wij hebben leveranciers die voor alle merken en stoute ideeen motoronderdelen kunnen leveren. Wij maken graag tijd voor je! Bel je ons?