Kaspers Motoren - joey

Maak gebruik van de kennis van Joey. Voorkom teleurstellingen. 

Advies van Joey Kaspers

Weet u al wat u precies moet kopen? Kaspers Motoren begeleidt u bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte motor of quad. Smaken verschillen. Kaspers Motoren houdt zich dus ook niet bezig met het uiterlijk van de motor of de quad, maar richt zich geheel en alleen op de techniek van de motor of de quad en de door u gestelde wensen. Op basis van de informatie van Kaspers Motoren kunt u uiteindelijk zelf bepalen of u over gaat tot aankoop van een motor of een quad. Joey Kaspers en zijn team zullen u voorzien van de benodigde informatie rond de techniek van een motor of een quad.

 

Deze aankoopbegeleiding geeft u een extra zekerheid over de technische staat. Daarnaast geeft Kaspers Motoren u een advies over welke motor of quad geschikt is voor uw persoonlijke situatie en het doel van de motor of quad. Het aankoopadvies geeft u als koper een beeld van welke motor of quad nu eigenlijk geschikt is voor u. Joey Kaspers legt u graag uit hoe een aankoopbegeleiding in zijn werk gaat bij het inschakelen van Kaspers Motoren als onafhankelijk adviseur bij uw aankoop van een motor of een quad.

Kaspers Motoren - shop image
Kaspers Motoren - shop image

Weet wat u koopt

Naast de aankoopbegeleiding verzorgt Kaspers Motoren ook voor een aankoopkeuring. Het verschil tussen de aankoopbegeleiding en de aankoopkeuring is dat u mogelijk na de aankoopbegeleiding door Kaspers Motoren inmiddels een keuze heeft gemaakt voor een motor of quad. Kaspers Motoren zorgt voor een rapport over de status van de door u aan te kopen motor of quad. Kaspers Motoren richt zich op een groot aantal belangrijke technische aspecten van de aan te kopen motor of quad. Na de keuring ontvangt u een rapportage over de status van de motor of quad en brengt Kaspers Motoren in beeld of de status van de motor of quad overeenkomt met de verkoopprijs.

 

Helaas ziet Joey Kaspers te vaak dat er een motor of quad is gekocht zonder vooraf een aankoopkeuring uit te laten voeren. Ook bij een motor of een quad is goed te achterhalen of er schade is geweest aan het voertuig en kan het onderhoud aan de motor goed worden gecontroleerd. Een aankoopkeuring geeft zekerheden over de technische staat van een motor of een quad. Joey Kaspers legt u graag in de werkplaats uit op welke punten er wordt gekeken bij een aankoopkeuring.