Olie. Benzine. Koffie. Een oldschool motorshop voor elke motorrijder M/V.

Direct meekijken tijdens werkzaamheden. 

Professionele werkplaats

Kaspers Motoren beschikt als motorshop over een professionele werkplaats. De werkplaats is ingericht voor motoren en quads. Bij binnenkomst wordt u door het team direct ontvangen in de werkplaats. Joey Kaspers en team nemen samen met u de punten door van uw motor of quad. Op deze manier heeft u als klant van Kaspers Motoren direct zicht op wat er aan uw motor of quad dient te gebeuren voor veilige en prettige kilometers. Kaspers Motoren maakt gebruik van professionele gereedschappen en materialen. Om u direct goed te woord te staan heeft het maken van een afspraak de voorkeur, maar u kunt natuurlijk altijd even binnenlopen voor uw vragen over uw motor of quad.

Kaspers Motoren - Professionele werkplaats
Vergeet niet te onderhouden!

Kaspers Motoren wijst u op een belangrijk onderdeel van het rijden met een motor of een quad, namelijk het onderhoud. Ongeacht of u een motor of quad gebruikt voor pleziertochten of voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Uit de ervaringen van Kaspers Motoren blijken veel rijders van een motor of quad te weinig aandacht te besteden aan het onderhoud. Veel rijders denken dat het onderhouden van een motor of een quad een dure aangelegenheid is. Het tegendeel is waar. Vaak is een kleine onderhoudsbeurt al voldoende om veilige en prettige nieuwe kilometers te maken. Kaspers Motoren kent lage tarieven voor onderhoud van uw motor of quad.

Kaspers Motoren - Vergeet niet te onderhouden!
Grote en kleine schades

Kaspers Motoren heeft veel ervaring in het schadeherstel van motoren en quads. Hierbij gaat het niet alleen om schades die worden aangemeld via de verzekering, maar ook kleinere schades aan motoren en quads. Kleine schade aan bijvoorbeeld lak, frame en bewegende onderdelen kunnen door Kaspers Motoren vaak genoeg op een goedkope en effectieve manier worden hesteld. Kaspers Motoren werkt ook voor verzekeringsmaatschappijen als het gaat om de grotere schades. Op basis van het schaderapport, eventueel opgesteld door Kaspers Motoren, kan de motor of de quad tot bijna in originele staat worden hersteld. En vergeet onze Haal- & Brengservice niet.

Kaspers Motoren - Grote en kleine schades