Goedkoper dan zelf doen. Veiligheid voorop bij reparaties. 

Voordelige tarieven. 

 

Kleine reparaties altijd herstellen

Motoren zijn technische hoogstandjes. Zeker als er veel kilometers worden gemaakt kan er altijd een ongelukkige schade optreden. Net met het stuur tegen een muurtje, net te hard op de standaard gezet, kunststof kap beschadigd. Joey Kaspers wijst elke all road motorliefhebber er op dat kleine beschadigingen soms grote gevolgen kunnen hebben voor de algehele staat van de all road motor. Laat dus periodiek bekabeling, beschermonderdelen en roterende onderdelen zeker controleren op beschadigingen. Het zorgt zeker voor veiligere kilometers. De tarieven voor kleine reparaties zijn zeer voordelig.

Kaspers Motoren - Kleine reparaties altijd herstellen
Vakkundig schadeherstel

Relatief gezien komen er veel all road motoren binnen met schade. Gelukkig zijn het schades die te maken hebben om het omvallen van de all road motoren of schades die voortvloeien uit ongelukkige situaties in het verkeer. Joey Kaspers kan ingeschakeld worden als intermediair tussen u als eigenaar van een all road motor met schade en de verzekeringsmaatschappij. Het team van Kasper All Road Shop kan in opdracht van de verzekeringsmaatschappij of voor u direct de schade aan de all road motor herstellen. De all road motor wordt zo goed als mogelijk in de originele staat teruggebracht met de originele onderdelen.

Kaspers Motoren - Vakkundig schadeherstel
Alles is mogelijk met een All Road

Een all road motor is een ideale motor om verder te customizen. Vanuit de nieuwstaat worden de all roads over het algemeen zeer basic afgeleverd. Joey Kaspers kan met hele creatieve toepassingen de all road motor een eigen identiteit geven. Andere velgen, ander stuur, spuitwerk kunstof onderdelen en andere toevoegingen van accessoires. Niet alleen het uiterlijk van een all road motor is aan te passen, maar zeker ook de kwaliteit van de materialen. Joey Kaspers heeft goed zicht op welke onderdelen van een all road motor gemodificeerd kunnen worden met A-kwaliteit accessoires. Kom eens langs met de all road motor.

Kaspers Motoren - Alles is mogelijk met een All Road