Quadspecialist. Zowel zakelijk als particulier. Voordelig onderhoud. 

Verstandig onderhoud verlengt levensduur. 

Quad-specialist in West-Nederland

Kaspers Motoren is gespecialiseerd in quads of ook wel All Terrain Vehicles (ATV). In korte tijd is de quad een veel gezien vervoermiddel op de Nederlandse wegen. De quad wordt gebruikt door jongeren, als woon-werkverkeer maar zeker ook in de dienstverlening bij (overheids)instellingen en bedrijven. Een quad is echt bijzonder om mee te rijden. Een quad heeft een enorme power en is zeer plezierig om mee te rijden, zowel in vrije tijd als tijdens werkzaamheden. De mogelijkheden van een quad zijn divers. Joey Kaspers wijst er wel op dat een quad professioneel onderhoud nodig heeft. Een quad beschikt over veel technieken in en rond het motorblok. Meer dan een gemiddelde motor wordt er veel gevraagd van de ophanging en vering. Ook is het olie- en benzinegebruik anders dan bij een motor. Kortom: Liefde voor de quad gaat samen met goed onderhoud door Kaspers Quadshop. Neem eens contact op met Joey Kaspers om de mogelijkheden voor de quad door te nemen.

Kaspers Motoren - Quad-specialist in West-Nederland
Duurzaam & verstandig rijden.

Kaspers Motoren onderhoudt voor diverse zakelijke gebruikers quads. Gedacht moet worden aan quads die gebruikt worden voor werkzaamheden in voornamelijk het groenonderhoud, agrarische activiteiten alsmede het toezicht in openbare ruimten. Verhoudingsgewijs worden de quads intensiever gebruikt en worden met de quads meer kilometers gereden. Onderhoud is dan essentieel voor de gebruiksduur van de zakelijke quad. Kaspers Motoren heeft speciaal voor de zakelijke gebruikers van quads een onderhoudsplan. Periodiek wordt de quad gecontroleerd op technische aspecten en wordt preventief te werk gegaan. Kaspers Motoren werkt o.a. voor:

  • gemeenten
  • provincies
  • groenvoorzieningsbedrijven
  • agrariers
  • toezichthouders openbare ruimten

Bent u verantwoordelijk voor het beheer van de quads binnen uw organisatie, instelling of dienst. Laat u dan eens informeren over het onderhoudsplan van uw zakelijke quad.

Kaspers Motoren - Duurzaam & verstandig rijden.
Preventief onderhoud is leuk rijden!

De quad wordt steeds zichtbaarder in het straatbeeld. Een quad is ook heerlijk om mee te rijden. Onroad, maar ook offroad. Quads worden aangekocht door plezierrijders, maar ook steeds meer wordt de quad gebruikt voor woon-werk-verkeer en als vervoermiddel binnen de stad. Over het algemeen zijn de quads, zeker die van de bekende merken, van een zeer deugdelijke technische staat. Maar een quad verdient zeker aandacht als het gaat om onderhoud. Een quad is een technisch hoogstandje. De techniek zorgt voor enorm veel rijplezier. En om dit rijplezier te behouden zal de quad periodiek gecontroleerd moeten worden op vering, banden, toevoerskanalen van vloeistoffen en de stuurinrichting. Speciaal voor de particuliere rijder heeft Kaspers Motoren voordelige en uitgebreide onderhoudsbeurten. Door een uitgebreide ervaring met en kennis van de motortechniek van quads kan het team van Kaspers Motoren snel en effectief het onderhoud uitvoeren. Met een particulier onderhoudsbeurt bent u verzekerd van veilige kilometers, zowel onroad als offroad. Joey Kaspers informeert u graag over de voordelige onderhoudsbeurten van uw quad. Een investering in periodiek onderhoud voorkomt bij quads zeker (technische) motorproblemen en is de investering zeker waard.

Kaspers Motoren - Preventief onderhoud is leuk rijden!