Customizen? Wij restylen alle motoren op projectbasis. 

Kom met je idee!

Kaspers Motoren: Partner van MotorKledingCenter

MotorKledingCenter is de grootste motorkledingspeciaalzaak in Nederland. Motorrijders vinden bij het MotorKledingCenter een zeer ruime collectie motorkleding in alle mogelijke stijlen. De winkels van MotorKledingCenter zijn respectievelijk 1800m2 en 1200m2 groot in Hazerswoude-Rijndijk en Tilburg.

U vindt er een groot assortiment aan nieuwe collecties motormode van toonaangevende merken voor zowel dames als heren.

Vraag bij Kaspers motoren naar de unieke samenwerking waarmee u als klant van Kaspers Motoren voordeel ontvangt bij MotorKledingCenter.

De specialisten van MotorKledingCenter staan in de winkels in Hazerswoude-Rijndijk en Tilburg zeven dagen per week klaar voor gedegen en eerlijk advies. Alles om u optimaal te laten genieten en tot een outfit te komen die aan uw wensen en de omstandigheden waarin u rijdt voldoet.

Vestiging Tilburg

Vestiging Hazerswoude-Rijndijk

Inbouwstation
Kaspers Motoren is het inbouwstation voor navigatiesystemen, koffers en andere mooie motoraccessoires die u heeft gekocht bij het MotorKledingCenter. Komt u langs met uw aankoopbon en uw accessoire. Kaspers Motoren biedt u een speciaal tarief voor de montage voor uw nieuwe motoraccessoire.

Kaspers Motoren - Kaspers Motoren: Partner van MotorKledingCenter
Voor de echte liefhebber

Custombikes zijn populair geworden door de vele TV-programma's. Kaspers Motoren werkt graag in projecten om uw motor of quad geheel te restylen naar uw persoonlijke smaak. Eventueel kan er gebruikt worden van het assortiment van bepaalde merken om de motor of quad verder uit te bouwen. Joey Kaspers heeft echter ook ervaring met het op maat maken van onderdelen van uw motor of quad. Dit varieert van custom made zadels en andere onderdelen, tot het geheel nieuw spuiten of airbrushen van onderdelen van de motor. Het bewerken van metaal is een mogelijkheid om enkele onderdelen van de motor of quad geheel te vervangen tot iets nieuws en creatiefs. Kaspers Motoren neemt graag met u de stappen door om uw wensen echt te realiseren. Kom met uw ideeen zeker eens langs.

Kaspers Motoren - Voor de echte liefhebber