De specialist voor dagdagelijks woon-werkverkeer. Snelservice. 

Snel en veilig weer op de weg. 

Kaspers All Road Shop

Kaspers All Road Shop is gericht op de bekende en zeer populaire allroad motoren. Joey Kaspers wordt door veel particuliere allroad gebruikers ingeschakeld voor diverse werkzaamheden aan de motor. Een All Road motor is een zeer gebruikersvriendelijke motor voor het dagelijks gebruik. All Roads zijn er in diverse merken en types, van zeer sportief tot zeer degelijk voor het woon-werk-verkeer. Zeker voor de motorrijder die zich snel wil verplaatsen met een niet al te zware motor is een all road motor een uitkomst. Joey Kaspers heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het onderhoud en repareren van all road motoren. Veel particulieren maken gebruik van de Woon-Werk-Service van Kaspers Motoren. Joey Kaspers heeft deze service in het leven geroepen om all road motorrijders weer snel op weg te helpen na onderhoud, reparatie of schadeherstel. En dit ook nog eens tegen zeer voordelige tarieven

Kaspers Motoren - Kaspers All Road Shop
Zeer voordelig onderhoud

Vaak genoeg zijn all road motoren wat lichtere machines die veel kilometers maken. Kaspers All Road Shop heeft voor het onderhoud van de all road motoren zeer voordelige onderhoudstarieven. Joey Kaspers adviseert minimaal een maal per jaar goed onderhoud uit te laten voeren aan de all road motor. Met name vuil en corrosie kunnen op langere termijn vervelende gebreken opleveren aan de all road motor. Het is dan ook zaak om bij het onderhoud aandacht te hebben voor remmen, olieleidingen en smeermiddelen, kettingen en banden. Kaspers Motoren zal bij de intake voor het onderhoud van de all road motor samen met u de motor doornemen op de al zichtbare onderdelen die onderhoud behoeven. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden zal het team van Kasper Motoren u ook op de hoogte houden van eventuele vervolggebreken die worden geconstateerd. Preventief onderhoud zorgt voor veel fijne kilometers met uw all road motor.

Kaspers Motoren - Zeer voordelig onderhoud
Snel weer op weg naar huis of werk

Kaspers Motoren is zich er van bewust dat velen van de all road motorrijders afhankelijk zijn van het dagelijks gebruik van de all road motor voor het woon-werk-verkeer. Speciaal voor deze doelgroep heeft Joey Kaspers de All Road Woon-Werk-Service als dienst ontwikkeld. Indien de werkzaamheden het toelaten en onderdelen (snel) voorradig zijn, wordt de all road motor met voorrang behandeld. Overigens kunnen voor eventuele kleine gebreken, zoals het branden van informatieverlichting voor olie- of remvloeistof en bijvoorbeeld het niet functioneren van de verlichting, over het algemeen direct worden verholpen. Voor het gebruik van de Woon-Werk-Service van Kaspers All Road Shop kunt u direct gebruik maken van een aanmelding via de e-mail. In de e-mail geeft u aan welke motor en type u heeft, welke bekende gebreken u al heeft ontdekt alsmede wanneer u de motor komt brengen. Joey Kaspers neemt direct contact met u op om de Woon-Werk-Service in gang te zetten.

Kaspers Motoren - Snel weer op weg naar huis of werk