Bij Kaspers Motoren aandacht voor alles aan de motorfiets! 

Bespaar niet op olie, banden en remmen. 

Snel geleverd en gemonteerd.

Kaspers Motoren is leverancier van de meest gangbare merken van banden. Naast het leveren en vervangen van banden kan Kaspers Motoren ook nieuwe velgen leveren in elk formaat. Door goede relaties met de bandenleveranciers kan Kaspers Motoren voordelige tarieven hanteren voor de banden en de montage. Bent u er niet zeker van of uw banden nog voldoende profiel hebben of bent u benieuwd naar de algehele staat van uw banden? Rij dan eens langs bij Kaspers Motoren.

Kaspers Motoren - Snel geleverd en gemonteerd.
Controle en vervanging

Voor elk merk motor of quad heeft Kaspers Motoren een oplossing als het gaat om de uitlaat. Ook voor de leeftijd van de motor of quad kan Kaspers Motoren in principe altijd een passende oplossing vinden. Niet ondenkbaar is dat de uitlaat nog gerepareerd kan worden. Is reparatie van de uitlaat niet mogelijk, dan zal Joey Kaspers u de mogelijkheden laten zien van de een mogelijke gebruikte uitlaat of een merkgebonden uitlaat. Laat in ieder geval uw uitlaat controleren.

Kaspers Motoren - Controle en vervanging
Zit u comfortabel?

Rijplezier is het voornaamste voor een motor- of quadrijder. Joey Kaspers wijst u op de mogelijkheden van het vervangen van uw stuur. Natuurlijk kan er wellicht een mooier stuur op, maar een stuur kan ook zeker uw houding op een motor of quad verbeteren. Door het leveren van maatwerk en het op maat maken van een stuur kan het rijgemak, en daarmee rugklachten en meer, zeker voorkomen worden. Rij met uw motor of quad eens langs bij Joey Kaspers.

Kaspers Motoren - Zit u comfortabel?
Kom langs met kleine schade

In de motorshop van Kaspers Motoren komen veel Japanse en all road motoren met veel kleine schades. Vaak wordt gedacht dat de schades aan de kunstof schermen van een motor of een quad een dure aangelegenheid is. Plakband is zeker geen oplossing, daar het kunstof scherm door wind en regen zeker ook verder kan scheuren en zelfs los kan raken van het carrosserie. Heeft u schade aan de kunstof onderdelen van uw motor of quad, laat deze controleren door Joey Kaspers.

Kaspers Motoren - Kom langs met kleine schade
Voordat het te laat is

Gas geven is geweldig, remmen is nog het belangrijkste. Remmen en remleidingen kunnen afhankelijk van de kwaliteit relatief snel slijten. Lekkages van de leidingen en verminderde remdruk zijn het gevolg. Laat voor elke begin van het seizoen uw remmen en remleidingen controleren bij Kaspers Motoren via de snelservice. Langsrijden, motor voor de deur zetten en Joey Kaspers even vragen naar de kwaliteit van de remmen op dat moment. Joey Kaspers kan direct aangeven of er nu of later onderhoud aan het remsysteem moet volgen.

Kaspers Motoren - Voordat het te laat is
Weet u alle vloeistoffen te vinden?

Joey Kaspers nodigt u graag uit om uw motor eens na te lopen op welke vloeistoffen er allemaal gebruikt worden om uw motor draaiende te houden. Het zijn eigenlijk wel de basiselementen die u van uw motor zou moeten weten. Voor elke rit kunt u zelf de vloeistoffen en leidingen controleren. Weet u niet hoe dit moet of wilt u zekerheid hebben of uw motorblok en onderdelen voldoende vloeistoffen toegediend krijgen? Rij dan even langs bij Joey Kaspers en laat uw leidingen en vloeistoffenniveau controleren.

Kaspers Motoren - Weet u alle vloeistoffen te vinden?