Zo snel als we kunnen. Maar kwaliteit en veiligheid staan voorop. 

Voordeligste tarieven in de regio. 

Elke motor wordt als uniek behandeld

Kaspers Motoren is gespecialiseerd in motoren en quads (ook wel ATV: All Terrain Vehicles). Inmiddels hebben vele particuliere, bedrijven en (overheids)instellingen de weg gevonden naar Joey Kaspers. Joey Kaspers en zijn team zorgen er dan ook voor dat het onderhoud en reparatie snel wordt uitgevoerd. Kaspers Motoren kent hoofdzakelijk services in het onderhoud, herstel en repareren van motoren en quads. Een van de belangrijkste onderdelen is het goed begeleiden van u als klant. Kaspers Motoren zorgt ook voor kwaliteitsbeheer. Mocht u niet tevreden zijn over onze dienstverlening, dan kunt u dit melden via het allgemene e-mailadres. Het team van Kaspers Motoren legt u graag uit wat precies de status van uw motor of quad is. Onze service begint vaak al met een eerste telefonisch contact. Natuurlijk kunt u ook direct langsrijden met of zonder motor of quad. Na het eerste gesprek heeft u al direct een goed beeld wat het team van Kaspers Motoren voor u kan betekenen.

Kaspers Motoren - Elke motor wordt als uniek behandeld
Service van Joey Kaspers

Kaspers Motoren beschikt over een Haal- & Brengservice. De Haal- & Brengservice is gratis voor de regio Alphen aan den Rijn en omgeving. De Haal- & Brengservice is tevens afhankelijk van de type werkzaamheden die verricht moeten worden aan de motor of de quad. Valt u als klant buiten de regio Alphen aan den Rijn en omgeving, dan heeft Kaspers Motoren een voordelig tarief om uw motor of quad op te halen en weer netjes af te leveren. Onze Haal- & Brengservcice is een speciale dienst van Kaspers Motoren. Vaak genoeg is het niet verstandig om met de motor of quad door te rijden of in het ergste geval, de motor of quad wil in het geheel niet meer rijden. Het advies van Joey Kaspers is om in dit soort gevallen altijd even contact op te nemen voor de mogelijkheden van Kaspers Motoren voor het ophalen en brengen van uw motor of quad.

Kaspers Motoren - Service van Joey Kaspers
Zo snel als we kunnen

Veel van de klanten van Kaspers Motoren zijn afhankelijk van de motor of quad voor het woon-werkverkeer. Het woon-werkverkeer zorgt voor het maken van vele kilometers. De motor of quad wordt intensiever gebruikt dan de ritjes die worden gemaakt door de plezierrijders. Kaspers Motoren heeft voor de gebruikers van een motor of quad voor het woon- en werkverkeer de Kaspers Snelservice. Met de Kaspers Snelservice kunt u gebruik maken van de directe hulp van een van de teamleden van Kaspers Motoren. Binnen de Kaspers Snelservice vallen oplossingen als kapotte verlichting, meldingen voor olie- of benzineproblemen of andere acute zaken aan uw motor of quad die snel opgelost kunnen worden. Voor de Kaspers Snelservice kunt u direct langsrijden zonder afspraak. Afhankelijk van het type probleem wordt uw motor of quad direct gerepareerd.

Kaspers Motoren - Zo snel als we kunnen