Staat die motor in de weg? Wij nemen motoren in!

RDW-erkend. 

Een nieuw leven voor een motor

Kaspers Motoren koopt en verkoopt schademotoren. Een schademotor is een motor die in principe in het geheel is afgeschreven en niet meer geschikt is voor de openbare weg en deelname aan het verkeer. Echter, een schademotor kan zeker een meerwaarde hebben voor liefhebbers. Aan een schademotor zitten enkele voordelen en nadelen. Voor de afvoer van een schademotor zijn regels gebonden rekening houdend met de milieueisen. Kaspers Motoren zorgt voor een milieuvriendelijke afvoer van de schademotor. Daarnaast kan een schademotor in sommige gevallen nog een meerwaarde hebben voor herstel- en custom made projecten. De schademotor zal mogelijk op bepaalde onderdelen nog hergebruikt kunnen worden. Bezit u over een schademotor en wilt u deze op een milieuvriendelijke wijze afvoeren, neem dan even contact op met Joey Kaspers.

Kaspers Motoren - Een nieuw leven voor een motor
Net misschien dat onderdeel

Kaspers Motoren heeft een beperkte voorraad aan motoronderdelen beschikbaar in de motorshop. Joey Kaspers wordt veel gevraagd om bepaalde motoronderdelen aan te leveren voor projecten, custom-made maar ook voor onderhoud en reparatie aan motoren en quads van particulieren. Joey Kaspers selecteert de motoronderdelen op kwaliteit. Bij Kaspers Motoren zult u dus alleen maar kwaliteitsonderdelen kunnen verkrijgen. Het aanbod aan motoronderdelen is op het internet ook enorm. Het advies is zeker om bij het zoeken naar een onderdeel eens persoonlijk contact op te nemen met Joey Kaspers. Mogelijk is het onderdeel voorradig of weet Joey Kaspers binnen zijn uitgebreide netwerk waar het specifieke onderdeel voorradig is. Beschikt u zelf over een motoronderdeel, wellicht kunt u Joey Kaspers en andere motor- en quadrijders er een plezier mee doen.

Kaspers Motoren - Net misschien dat onderdeel
Wat u ook zoekt. Kaspers Motoren heeft het of zoekt mee!

Kaspers Motorshop levert jaarlijks vele accessoires voor haar klanten. Niet alleen nieuwe accessoires, maar Kaspers Motorshop staat ook in contact met vele dealers die gebruikte onderdelen op voorraad hebben. Joey Kaspers gaat graag voor u op zoek naar de onderdelen of accessoires waar u naar op zoek bent. Maak gebruik van de expertise en het netwerk van Joey Kaspers. Het bespaart u veel tijd en moeite en u bent altijd verzekerd van de juiste spullen tegen zeer voordelige tarieven. nieuwe accessoires & onderdelen alle merken gebruikte accessoires & onderdelen alle merken banden uitlaten motoronderdelen remmen olien & onderhoudsvloeistoffen navigatiesystemen alarmsystemen custom build accessoires & onderdelen

Kaspers Motoren - Wat u ook zoekt. Kaspers Motoren heeft het of zoekt mee!