Motor kopen? Laat aankoopkeuring uitvoeren door Joey. 

Voorkom teleurstellingen. 

U heeft de ideale All Road gevonden!

Gefeliciteerd! Een goede keuze, mits u over bent gegaan tot een aankoopkeuring. Een nieuwe motor kopen is het leukste wat er is, maar ook na de aankoop moet het leuk blijven. Verborgen gebreken zijn vervelend en zorgen zeker voor reacties dat u beter op had moeten letten bij de aankoop. Joey Kaspers heeft inmiddels vele aankoopkeuringen uitgevoerd en potentiele kopers geadviseerd over de verhouding van de kwaliteit van de te kopen motoren en de vraagprijs. In het merendeel van de gevallen kon de potentiele koper met een goed verhaal naar de motordealer en kon de onderhandeling van voor af aan beginnen. Nu met een sterk verhaal over de kwaliteit van de motor. Het kan u niet alleen veilige kilometers opleveren, maar zeker ook de vraagprijs kan een onderhandelingspositie opleveren.

Kaspers Motoren - U heeft de ideale All Road gevonden!
Haal- & Brengservice

Niet iedereen is in staat om de all road motor te vervoeren naar de Kaspers All Road Shop. Joey Kaspers heeft hiervoor de oplossing. Indien u een afspraak maakt voor het onderhoud of reparatie van uw all road motor, kunt u gebruik maken van de Haal- & Brengservice van uw all road motor. Deze Haal- & Brengservice is gratis voor Alphen aan den Rijn en omgeving. Valt u buiten dit gebied, dan zal Joey Kaspers een kleine vergoeding in rekening brengen voor deze extra service. Staat u met pech onderweg met uw all road motor, ook dan kunt u gebruik maken van de Haal- & Brengservice volgende de genoemde voorwaarden. Aanvullend op de Haal- & Brengservice kan Kaspers All Road Shop ook zorgen dat uw motor wordt gehaald van en gebracht naar uw werkomgeving in Alphen aan den Rijn of omgeving. Voor meer informatie over de Haal- & Brengservice van uw all road motor kunt u direct contact opnemen met Joey Kaspers via de contactgegevens.

Kaspers Motoren - Haal- & Brengservice
Een overweging voor de aankoop

Joey Kaspers kan een all road motor zeker aanbevelen. Multifunctioneel in gebruik, ontzettend veel aanbod, relatief laag in aanschaf en voordelig in onderhoud. Maar er is altijd een 'maar' bij de aanschaf van een motoroccassion. Het uiterlijk van een all road motor doet veel potentiele kopers de daadwerkelijke stap maken. Er wordt te weinig nagedacht over het doel van de all road, het merk en type in combinatie met de kwaliteit en prijs, de lichaamsverhoudingen ten opzichte van de motor. De meeste all road bezitters maken vele kilometers. Het is dan ook goed om van te voren een selectie te maken in merken en types die voor u als potentiele koper geschikt zijn. Joey Kaspers maakt graag met u een selectie van all road motoren die overeenkomen met uw wensen. Schakel Kaspers All Road Shop in als aankoopbegeleider.

Kaspers Motoren - Een overweging voor de aankoop