Quad kopen? Eerst even Joey raadplegen. Stel je vraag.

Laat aankoopkeuring uitvoeren. 

Koop een Quad met verstand

Een quad rijden is geweldig! Een quad aanschaffen kan ook een kostbare aangelegenheid zijn. Over het algemeen is een quad duurder in aanschaf dan een motor. Maar je krijgt er als nieuwe quadrijder zeker ook veel rijplezier voor terug. Bij de aanschaf van een nieuwe quad zijn zorgen niet nodig, mits goed voorbereid en het juiste model uitgekozen. Bij de aankoop van een occassion of tweedehands quad is het zeker zaak om de quad eens te laten bekijken door een onafhankelijke expert. Kaspers Motoren kan ingeschakeld worden als onafhankelijke expert. Kaspers Motoren voert een aankoopkeuring uit en controleert de quad specifiek op de algehele staat, de prijsverhouding alsmede de technische staat van de quad. Joey Kaspers en zijn team kunnen verschaffen een beeld van de staat van de quad. Ook kan inzichtelijk worden gemaakt welke eventuele aandachtspunten meegenomen moet worden tijdens de onderhandelingen bij de aankoop. Een onafhankelijke aankoopkeuring voorkomt verborgen verbreken.

Kaspers Motoren - Koop een Quad met verstand
Laat het aan Joey Kaspers over

Kaspers Motoren beschikt over een Haal- & Brengservice, speciaal voor quads. Ongeacht of u een zakelijke of particuliere gebruiker bent van een quad. De Haal- & Brengservice voor quads is gratis voor de regio Alphen aan den Rijn en omgeving. De Haal- & Brengservice is tevens afhankelijk van de type werkzaamheden die verricht moeten worden aan de motor of de quad. Valt u als quadrijder buiten de regio Alphen aan den Rijn en omgeving, dan heeft Kaspers Motoren een voordelig tarief om uw quad op te halen en weer netjes af te leveren. Onze Haal- & Brengservcice is een speciale dienst van Kaspers Motoren. Vaak genoeg is het niet verstandig om met de quad door te rijden of in het ergste geval, de quad wil in het geheel niet meer rijden. Het advies van Joey Kaspers is om in dit soort gevallen altijd even contact op te nemen voor de mogelijkheden van Kaspers Motoren voor het ophalen en brengen van uw quad.

Kaspers Motoren - Laat het aan Joey Kaspers over
Zo snel mogelijk weer op weg met de quad.

Veel van de klanten van Kaspers Motoren zijn afhankelijk van de quad voor het woon-werkverkeer of voor de dagelijkse werkzaamheden. Het woon-werkverkeer zorgt voor het maken van vele kilometers. De quad wordt intensiever gebruikt dan de ritjes die worden gemaakt door de plezierrijders. Kaspers Motoren heeft voor de gebruikers van een quad de Kaspers Snelservice. Met de Kaspers Snelservice kunt u gebruik maken van de directe hulp van een van de teamleden van Kaspers Motoren. Binnen de Kaspers Snelservice vallen oplossingen als kapotte verlichting, meldingen voor olie- of benzineproblemen of andere acute zaken aan uw quad die snel opgelost kunnen worden. Voor de Kaspers Snelservice kunt u direct langsrijden zonder afspraak. Afhankelijk van het type probleem wordt de quad direct gerepareerd.

Kaspers Motoren - Zo snel mogelijk weer op weg met de quad.