Stel je vraag of kom langs met de quad. 

Ook haal- & brengservice. 

Gebruik Quad-onderdelen

Quads worden vaak genoeg gerepareerd met onderdelen die eigenlijk niet geschikt zijn voor quads, zoals onderdelen van de gangbare motoren. Joey Kaspers wijst elke gebruiker van een quad er op dat de onderdelen van een quad vaak genoeg van andere materialen zijn gemaakt dan de gangbare motoren. Een quad is zwaarder en krijgt over het algemeen veel meer te verduren dan andere lichtere voertuigen. Kaspers Motoren kan door de ervaring goed bepalen welke onderdelen gebruikt dienen te worden voor uw quad. Joey Kaspers probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van gebruikte materialen die nog zo goed als nieuw zijn. Zijn deze onderdelen niet beschikbaar, dan gebruikt Kaspers Motoren alleen de juiste nieuwe materialen. Zoveel mogelijk worden de originele merkonderdelen gebruikt. Een quad repareren is een specialisme, zeker als het gaat om het gebruik van onderdelen voor de reparatie van de quad.

Kaspers Motoren - Gebruik Quad-onderdelen
Schade? Zo goed als nieuw terug.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een quad wordt veel gebruikt bij dagelijkse werkzaamheden voor het toezicht op openbare wegen, in de groenvoorziening en voor agrarische doeleinden. Een quad is wendbaar en robuust. Daarnaast wordt de quad gebruikt als vervoermiddel voor woon-werkverkeer en gaan veel quadrijders er in het weekend op uit richting offroad-terreinen. Een quad is namelijk comfortabel en kan zeker snel zijn. Regelmatig ziet Joey Kaspers quads binnenkomen met de bekende kleinere en middelgrote schades aan beschermkappen, sierkappen maar ook aan velgen en technische onderdelen. Kaspers Motoren kan deze schades herstellen en de quad in nagenoeg originele staat weer terugbrengen. Kunststof onderdelen worden vervangen en gespoten, velgen eventueel gerepareerd of vervangen en de technische onderdelen worden vervangen. Is het verzekeringswerk? Joey Kaspers treedt als bemiddelaar op voor de schadeexpert en kan ondersteuning verlenen bij een schadetraject voor de verzekering.

Kaspers Motoren - Schade? Zo goed als nieuw terug.
Joey Kaspers kan een hoop met een quad

Joey Kaspers heeft in de squadshop meerdere quads onder handen genomen. Mooiere uitstraling en meer vermogen zijn opties die toegevoegd kunnen worden aan de quad. Voor een nieuwe uitstraling kan gedacht worden aan exclusieve accessoires, andere velgen en banden, maar ook het geheel voorzien van nieuw spuitwerk, airbrush creaties en eventueel de quad voorzien van nieuw custom made zadelwerk. Samen worden de creatieve ideeen en de technische verbeteringen verder uitgedacht. Alle specificaties van de optimalisatie van de quad worden doorgenomen om uiteindelijk over te gaan tot de rebuilt van de quad. Bij het optimaliseren van de quad wordt direct de technische staat van de quad bekeken en indien nodig kunnen ook aan het motorblok verbeteringen worden doorgevoerd.

Kaspers Motoren - Joey Kaspers kan een hoop met een quad