Schade? Verzekeren? Ook Bij Kaspers Motoren gewoon je vraag stellen. Tip: Doe de verzekeringscheck bij Combi Motors. 

Nieuwe motorverzekering

Kaspers Motoren is een onafhankelijke motorshop. Echter, door onze jarenlange ervaring geven we ook advies en delen we graag onze ervaringen. We krijgen ook vaak vragen over welke verzekering nu het beste is. Het verzekeren van een motorfiets is altijd een uitdaging. In de motorbranche is er een gespecialiseerde verzekeraar: Combi Motors Verzekeringen. De motorverzekeringen van Combi Motors kent een unieke constructie. In plaats van te kijken naar alleen cilinderinhoud of motorvermogen, wordt ook rekening gehouden met de verhouding tussen het gewicht en het motorvermogen. Voor een zware motor met wat minder vermogen, betaalt u dus een lagere premie dan voor een lichte motor met heel veel vermogen. Maar ook voor deze categorie motoren hebben wij een voordelige en complete motorverzekering. Er zijn vier verzekeringsvormen:

  • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
  • WA Beperkt Casco
  • WA Volledig Casco (All Risk)
  • WA Volledig Casco + 3 jaar aanschaf- / taxatiewaarde vergoeding

Eventuele schades worden ook vakkundig afgehandeld door Kaspers Motoren.

Ga naar de website van Combi Motors Verzekeringen

Kaspers Motoren - Nieuwe motorverzekering
Verzekeren motoroldtimer

Ben je in het bezit van een motoroldtimer? Dan is er een speciale verzekering! Bij Kaspers Motoren onderhouden we vele oldtimers. Inmiddels hebben vele eigenaren van deze oldtimers ook de weg gevonden naar Combi Motors Verzekeringen. Het voordeel van Combi Motors is dat de premie zeer aantrekkelijk is gecombineerd met goede voorwaarden. Dus zeker eens een tip om de premie op te vragen voor het verzekeren van een old timer motorfiets.

Ga naar de website van Combi Motors Verzekeringen

Kaspers Motoren - Verzekeren motoroldtimer
Beginners verzekering 25/35 kw motor

Bij Kaspers Motoren kun je terecht voor al je vragen over 25/35 kw motoren. Net je motorrijbewijs gehaald? Dan verwijzen we je graag door naar Combi Motors. Speciaal voor beginnende motorrijders, zonder schadevrije jaren, is er de Motor Opstap Verzekering. Na het eerste half jaar verzekeren krijg je gelijk je eerste schadevrije jaar, dus direct korting op de premie!

Andere voordelen:

  • Geen alarmverplichting
  • Verzekering op basis van uitdraai vermogensbank
  • Clausule ivm terugzetten naar 11kW / 25 kW / 35 kW
  • 3 jaar aanschafwaarde- of taxatiewaarde vergoeding mogelijk
  • Telefonisch en professioneel advies

Ga naar de website van Combi Motors Verzekeringen

Kaspers Motoren - Beginners verzekering 25/35 kw motor